De meest gebruikte roeimachines ter wereld zijn die van Concept2. Dit is het ideale trainingsapparaat voor thuis, in fitnesscentra, revalidatiecentra …
Deze indoor rowers zijn bij ons te koop en kunnen worden aan huis geleverd in doos (zelfinstallatie) of we kunnen langskomen voor de installatie en roei-initiatie.

Tevens kunt u op ons beroep doen voor :
–> alle herstellingen aan indoor roeimachines
–> tweedehands toestellen.

Hieronder de verschillende modellen. Hebt u vragen ? Bel of mail ons …

image003

RowErg met lage poten PM5 € 1195

(in grijs of zwart verkrijgbaar)
De RowErg met de PM5 is onze bestverkochte machine. Het is de meest voordelige keuze en biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische workout in je eigen huis. Het Model D met de PM5 komt het bekendst voor bij buiten-roeiers die dezelfde training willen als op de meeste roeiclubs. Het Model D is de standaard voor wedstrijden op roeimachines of voor het vaststellen van scores voor de selectie.

image010

RowErg met hoge potenPM5 : €1390,-

De RowErgmet hoge poten is een goede keuze als je interesse hebt in de mogelijkheden van de PM5 of als je de voorkeur geeft aan het uiterlijk van dit model. De hogere zithoogte maakt het makkelijker om op- en af te stappen, vooral als je verminderd mobiel of flexibel in je knieën en heupen bent, als je moeite hebt je balans te houden, of als je vanuit een rolstoel op de machine klimt.

image015

Dynamic met PM5 : €1670,-

Als je thuis traint omdat je beter wilt worden op het water, overweeg dan de Dynamic. Hoewel iedereen kan leren om op de Dynamic te roeien, is deze machine speciaal ontworpen voor echte roeiers. Als je gewend bent te roeien op de Model D of E, zal de extra beweging op de Dynamic anders aanvoelen.

skierg

Ski-Erg met PM5 : € 1040

Vloerstandaard : € 270
De SkiErg is ontwikkeld op basis van de klassieke langlauftechniek, zodat iedereen dat fitte gevoel kan krijgen en behouden.
De SkiErg biedt je een zeer effectieve training. Je traint je armen, schouders, billen, benen en romp, eenvoudig en snel. Bovendien kun je op de SkiErg exact je fitheidsniveau testen.

BikeErg

BikeErg: €1410

De BikeErg komt van een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring met het maken van innovatieve producten van hoge kwaliteit. Wat voor soort fietstraining voor binnen je ook zoekt, weer fit worden of nog net een stap maken voor je volgende race, de Concept2 BikeErg is de perfecte machine voor jou!

Rowperfect RP3

Rowperfect RP3 : € 2450

De RP3s is het trainingsapparaat dat natuurgetrouw aanvoelt en je van directe feedback voorziet. Op de RP3s train je zoals je dat ook in de boot doet.
Het rolbankje waar je op zit, blijft ongeveer op dezelfde plek. De machine beweegt naar je toe en van je af. Precies zoals dat in de skiff gebeurt. Zo stimuleert de RP3s je om technisch goed te roeien. Doordat je de druk opbouwt en je niet tegen vaste elementen afzet, is de kans op knie-, rug- en ribblessures kleiner. De belasting op je lichaam is minder explosief.